werknemer, werknemers, personeel, voordeel, extralegaal

Voordelen werknemers

Een groepsverzekering als voordeel?

Via een groepsverzekering zorgen uw gemotiveerde werknemers voor het succes van uw bedrijf.

Als KMO bedrijfsleider bent u vanzelfsprekend overtuigd dat uw werknemers hét belangrijkste ‘kapitaal’ van uw onderneming zijn. Extralegale voordelen motiveren uw medewerkers op een fiscaal voordelige manier én u heeft meteen een extra troef in handen om nieuw talent aan te trekken.

Hospitalisatie en meer

Een hospitalisatieverzekering, ambulante kosten, tandzorg, thuiszorg, … u stelt het pakket samen voor uw werknemers volgens uw budget. Een enorme troef om uw gemotiveerde medewerkers aan uw bedrijf te binden.

Groepsverzekering, een extra pensioen

Bouw op een fiscaalvriendelijke manier mee aan een veilige toekomst voor uw werknemers en versterk de professionele uitstraling van uw onderneming. U houdt controle over het te besteden budget. 

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.