Bij een verzekeringsmakelaar uw verzekeringen als particulier, zelfstandige of KMO?

Als verzekeringsmakelaar met een persoonlijke 'touch' ontzorgen wij zowel ondernemers als particulieren. Wij analyseren als onafhankelijk specialist uw verzekeringsportefeuille in een snel veranderende wereld. Digi-tools zijn hierbij een hulpmiddel om service en gerichter advies aan te bieden.

Wat is het verschil tussen een verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent?

Samen bekijken wij uw situatie, uw vragen, uw doelstellingen. Uw situatie zowel op korte, middellange als langere termijn verliezen wij niet uit het oog. Zo stellen wij in functie van uw behoeften en doelstellingen een totaaloplossing op uw maat voor!

Dit kan gaan over sparen en beleggen, aankopen van bijvoorbeeld een huis of tweede verblijf, verkopen, opbouw van vermogen, succes(sie), schenkingen, studiekosten van uw (klein)kinderen, ... maar ook uw verzekeringen horen in dit rijtje thuis.

Verzekeringsmakelaar
Bij ons bent u verzekerd met uw verzekeringen.

Te vaak zijn mensen slecht verzekerd, over- of onderverzekerd, dubbel verzekerd, .... tot u een schade hebt. Niet te veel betalen maar wel correct verzekerd zijn daar draait het bij ons om, want bij ons bent u verzekerd met uw verzekeringen!

Kortom wij brengen alle onderwerpen die voor u vandaag maar ook morgen belangrijk zijn samen en bieden u vanuit ons concept de nodige oplossingen.