Verzekering

Verzekering

Uw verzekering als particulier, zelfstandige of KMO

Bent u op zoek naar een verzekering die écht bij u past? Zoekt u als particulier of ondernemer een verzekeringsmakelaar met een persoonlijke benadering? Dan bent u bij Maes Group Verzekeringen aan het juiste adres. Wij zorgen voor een persoonlijke ’touch’ in uw verzekeringsbehoeften, waardoor polissen en dekkingen geen last meer zijn. Als onafhankelijke specialist analyseren we de risico’s in uw dagelijks leven in deze snel veranderende wereld, waarbij digitale tools ons helpen om service en gericht advies te bieden. Zo brengen we niet alleen onze expertise in mensentaal over, maar besparen we u ook kostbare tijd, zodat u zich kunt richten op wat u nauw aan het hart ligt, zoals uw gezin, familie, vrienden, hobby’s, enz.

Wat is het verschil tussen een verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent?

Samen met u bekijken we uw situatie, vragen en doelen. We verliezen uw situatie niet uit het oog, zowel op korte, middellange als lange termijn. We stellen op basis van uw behoeften en doelen een oplossing op maat samen. Dit kan gaan over sparen, beleggen, de aankoop van een huis of tweede verblijf, verkopen, vermogensopbouw, successieplanning, schenkingen, studiekosten voor uw kinderen en meer. Maar ook uw verzekeringen behoren tot dit rijtje.

Verzekering

Onze verzekeringen voor particulieren

Bij Maes Group Verzekeringen bieden we een breed scala aan verzekeringen voor particulieren. Hier is een overzicht van enkele van de soorten verzekeringen die we aanbieden:

  • Blokpolis: als eigenaar van een appartement in een gebouw met meerdere eigenaars, is een blokpolis van groot belang. Ontdek de voordelen ervan.
  • Evenementenverzekering: organiseert u een evenement? Zorg ervoor dat u goed verzekerd bent voor onverwachte situaties.
  • Jachtverzekering: jagen is een populaire activiteit, maar het brengt ook risico’s met zich mee. Ontdek onze jachtverzekeringen.
  • Mobilhomeverzekering: als u een mobilhome bezit, is het belangrijk om deze te verzekeren, zowel op als buiten de weg.

Onze verzekeringen voor ondernemers

Maes Group Verzekeringen specialiseert zich in bedrijfsverzekeringen voor zowel zelfstandigen, ondernemers en KMO’ers. Meer informatie vindt u terug op onze pagina over bedrijfsverzekeringen.

Bij ons bent u zeker

Stelt u zich voor dat u, net als veel andere mensen, slecht verzekerd bent, over- of onderverzekerd, of dat er dubbele waarborgen zijn afgesloten. Dit wordt pas een probleem als u schade ondervindt. Stel dat de goedkope polis die u hebt afgesloten beperkte dekking biedt, omdat de voorwaarden erg beperkt zijn. Het is essentieel om niet alleen naar de dekking te kijken, maar ook naar de uitsluitingen en waarborggrenzen. Daarom is het verstandig om advies in te winnen bij een specialist op dit gebied.

Bij Maes Group Verzekeringen draait het om twee belangrijke zaken: niet te veel betalen voor uw verzekeringen en toch goed verzekerd zijn. We vergelijken meerdere verzekeraars op de Belgische markt en houden rekening met uw specifieke vragen en wensen. We brengen alle aspecten die voor u vandaag en morgen belangrijk zijn samen, en bieden oplossingen vanuit ons unieke concept.

Vraag uw gratis insurance scan

De insurance scan: u heeft niets te verliezen!

Door een volledige insurance scan te laten uitvoeren, heeft u de mogelijkheid om de meest optimale prijszetting op de markt te realiseren naast een juiste dekking binnen de gekozen waarborgen (bent u bv. niet te veel of te weinig of misschien te duur verzekerd?).

Voor u als ondernemer: weet u welke risico’s uw bedrijf loopt? A.d.h.v. een uitgebreide risico-analyse onderzoeken wij welke risico’s worden afgedekt en aan welke risico’s u wordt blootgesteld.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een van deze verzekeringen of wilt u graag meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Onze experts staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste verzekeringen die passen bij uw behoeften.

Uw verzekeringsmakelaar

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.