Uw verzekering als particulier, zelfstandige of KMO

Uw verzekeringen via een specialist regelen? Omdat wij als verzekeringsmakelaar u als particulier of ondernemer met een persoonlijke 'touch' ontzorgen ziet u waarborgen en dekkingen niet langer als een last. Zo analyseren wij als onafhankelijk specialist de risico's binnen uw dagdagelijks leven in een snel veranderende wereld, waarbij digi-tools een hulpmiddel zijn om service en gerichter advies aan te bieden. Hierdoor brengen we niet enkel onze expertise in mensentaal maar besparen we u ook tijd. Tijd die u kunt besteden aan dingen die u nauw aan het hart liggen zoals bijvoorbeeld uw gezin, familie, vrienden, hobby's, enzovoort.

Wat is het verschil tussen een verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent?

Samen bekijken wij uw situatie, uw vragen, uw doelstellingen. Zo verliezen wij uw situatie zowel op korte, middellange als langere termijn niet uit het oog. Kortom stellen wij in functie van uw behoeften en doelstellingen een totaaloplossing op uw maat voor! Dit kan niet allen gaan over sparen en beleggen, aankopen van bijvoorbeeld een huis of tweede verblijf, verkopen, opbouw van vermogen, succes(sie), schenkingen, studiekosten van uw (klein)kinderen, ... maar ook over uw verzekeringen. Want ook deze risico's horen in dit rijtje thuis.

Verzekering, Maes Group

Bij ons bent u zeker

Stel u voor dat u net zoals vele andere mensen slecht verzekerd bent, over- of onderverzekerd, dubbele waarborgen onderschreven, ... tot u schade ondervindt. Stel dat de (té) goedkope polis zeer beperkt tussenkomt bij schade, omdat achteraf blijkt dat de voorwaarden slechts in een beperkte dekking werd voorzien. Het is essentieel om naast de dekkingen ook de uitsluitingen te bekijken, maar ook de waarborggrenzen zijn belangrijk. Laat u daarom bijstaan door een specialist in deze materie.

Bij Maes Group Verzekeringen draait het om enerzijds niet teveel betalen voor uw verzekeringen en anderzijds wel correct verzekerd te zijn. Wij vergelijken tal van verzekeraars op de Belgische markt en houden uiteraard rekening met uw vragen en wensen. Kortom wij brengen alle onderwerpen (studeren, samenwonen, wonen, gezinsuitbreiding, echtscheiding, pensioen, erfenis, notaris, ...) die voor u vandaag maar ook morgen belangrijk zijn samen en bieden u vanuit ons concept de nodige oplossingen.

Ontdek onze troeven >

Dé specialist in verzekeringen

Voor uw verzekeringen kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens de meeste verzekeringen online berekenen.

Uw specialist in verzekeringen

Telefonisch, online en offline