Bedrijfspand

Wat is de juiste brandverzekering voor mijn bedrijfspand?

Iedere zaak heeft zijn eigen risico’s

Allereerst bekijken we of uw bedrijfspand en sector toelaten het als een ‘eenvoudig risico’ in te schatten. Is dat het geval dan kunnen we de klassieke brandverzekering personaliseren zodat de waarborgen volledig aansluiten op uw behoeften en risico’s. Want bijvoorbeeld een garagist loopt heel andere risico’s dan een snoepwinkel, een koffiebranderij, een schilder, een horecazaak of bedrijf voor tuinonderhoud.

Uw bedrijfspand verdient een ‘omnium’

Of u een kantoorruimte huurt, een winkel uitbaat of een fabriek bezit, een schade zoals bijvoorbeeld brand in uw vastgoed betekent in zeer veel gevallen het einde van die business. Naast het verlies van het patrimonium, het verlies van handelswaar en materieel krijgt men ook te maken met de aansprakelijkheid tegenover derden (buren, personeel, …). Maar uw business zo snel als mogelijk opnieuw ‘up and running’ te krijgen, blijft de absolute prioriteit!

Om u de juiste dekkingen te kunnen aanbieden, willen wij uw business en haar risico’s begrijpen. Door naar uw behoeften te peilen, met u samen te werken om vervolgens uw zaak te kunnen vrijwaren, kunnen wij u de scherpste tarieven voorstellen. Deed u al onze gratis verzekeringsscan voor KMO-verzekeringen? Als zelfstandig verzekeringsmakelaar begrijp ik als geen ander de waarde van een business en het belang van de continuïteit in geval van schade.

Uw verzekeringsmakelaar

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.