Medewerkers

Onze medewerkers

Kwaliteit, kennis, ervaring bij onze medewerkers!

Ook qua medewerkers zet Maes Group in op kwaliteit!

Mijn medewerkers werken al sinds 2018 quasi 100% van thuis uit. Quasi want ze verplaatsen zich uiteraard graag naar onze gespreksruimte of zelfs tot bij uw thuis voor de bespreking van uw dossier wanneer een telefonisch contact of videocall niet ideaal zijn. Hierdoor hebben ze meer focus op u als klant. Ook houd ik op deze manier mijn mensen aan boord wat voor Maes Group stabiliteit betekent maar voor u als klant vertrouwen.

Ze zijn stuk voor stuk geschoold om uw bankzaken en verzekeringsportefeuille met de grootste zorg te beheren. Dit betekent niet enkel dat zij beschikken over de nodige licenties, ervaring en kennis, maar volgen ze daarenboven ieder jaar opnieuw tal van opleidingen om hun kennis up-to-date te houden en zelfs verder uit te breiden! Ook in algemene beleggingen en kredieten beschikken ze over de nodige knowhow.

Is uw dossier complexer dan wordt dit uitgebreid besproken om zo de beste oplossing voor te stellen, want inzetten op expertise en dit brengen in mensentaal zit nu eenmaal in ons DNA!

Luk Maes | LinkedIn
Bestuurder Maes Group BV

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.