Waarom uw dromen begraven?

Via pensioenplanning als werknemer, zelfstandige, bedrijfsleider, een aanvullend pensioen of een extra inkomen?

Gaat u ook pas op 67, op 70 of pas op 80 met pensioen?

In Nederland is de pensioenleeftijd opgetrokken van 65 naar 67 jaar. Gaat u binnenkort ook pas op 67, 70 of 80 met pensioen? Er zijn alvast leukere vooruitzichten ...

Overtuig uzelf in drie minuten a.d.h.v. een video

Een pensioen van 992 euro?

Een pensioen van 992 euro per maand bijvoorbeeld. Hoe, maar daar kan toch niemand comfortabel van leven? Wel, het zal u misschien verbazen maar dat is het gemiddelde pensioen van een werknemer (volgens studie uitgevoerd door prof. J. Berghman -K.U. Leuven- in 2007).

Als u dan ook nog eens weet dat de gemiddelde kostprijs van een rusthuis oploopt van zo'n 1285 euro per maand (jaarverslag 2008 van de studiedienst vergrijzing) tot zo'n 1595 euro per maand (rusthuisbarometer van de Socialistische Mutualiteiten 2015-2016), dan ziet u zelf wel dat dit een onmogelijk haalbare kaart wordt en u er best zelf voor zorgt dat uw pensioen wel te doen wordt.

Hoe u dat doet? Verzamel informatie, maar wees kritisch .... dat is uw goed recht. U ziet door de bomen het bos niet meer? U wordt overspoeld door informatie, totaal onbegrijpelijk of veel te vaag? Wij begeleiden u van A tot Z.

Pensioenplanning Particulier

Planning voor particulieren

 

Simuleer uw pensioen

Wist u dat een gemiddelde Belg per maand eens hij met pensioen is een pensioenkloof heeft van € 860 en een pensioentekort van € 500 netto? Maak u geen zorgen! Dit is maar een gemiddelde, Wij helpen u graag uw persoonlijke situatie te simuleren.

Pensioenplanning Zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroep

Planning voor zelfstandigen, bedrijfsleiders en vrije beroepen

 

Simuleer uw pensioen

Wist u dat een gemiddelde Belg per maand eens hij met pensioen is een pensioenkloof heeft van € 860 en een pensioentekort van € 500 netto?
Maak u geen zorgen! Dit is maar een gemiddelde, In minder dan 5 minuten helpen wij u uw pensioen als zelfstandige te evalueren.

Onmiddellijk uw VAPZ simuleren?

Wie zijn dromen niet wil begraven, moet nu werk maken van een aanvullend pensioen!

Hoe vroeger we uw planning uittekenen, hoe meer u verdient (en hoe uitgebreider de mogelijkheden)!

Dé specialist voor uw pensioenplanning

Voor uw pensioenplanning kunt u ons als specialist in pensioenplanning makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Naast onze lokale aanwezigheid als pensioenplanner in Diest en omgeving zijn wij ook online actief en kunnen op deze manier al onze cliënten in Vlaanderen servicen.

Uw pensioenplanner

Telefonisch, online en offline