architect in financiën

Over ons

Correct advies begint met een goed gesprek

Maes Group brengt als ‘uw architect in financiën’ expertise in mensentaal en beschermt wat belangrijk is voor u. En daar stoppen we niet!

Vanuit open communicatie, transparantie en vertrouwen ontzorgen wij U als klant in volledige onafhankelijkheid en dit volgens de hoogste morele en ethische waarden.

Scherpe tarieven gecombineerd met kennis en kwaliteit, zowel online als offline. Want als architect in financiën bouwen wij dagelijks vanuit geïntegreerd financieel advies aan uw financiële zekerheid

architect in financiën

Zo wint u tijd die u vrij kunt besteden aan dingen die écht belangrijk voor u zijn, want U bent voor ons het allerbelangrijkste! Niet enkel vandaag, maar ook in de toekomst.

Benieuwd hoe wij dagdagelijks het aspect duurzaamheid in onze werking integreren, enkele troeven ontdekken of op zoek naar contactgegevens van het kantoor? Als u graag meer wilt weten, contacteer mij en geniet van alle voordelen!

Luk Maes | Linkedin

Bestuurder Maes Group – Uw Architect in Financiën
Expertise in mensentaal, daar gaan wij voor!

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.