Waarom?

"Ik vind dat een verzekering eenvoudig en duidelijk moet zijn. Een verzekering moet u vertrouwen geven en ontzorgen zonder onduidelijkheden en lastige voorwaarden. En omdat uw tijd kostbaar is, ben ik ook van mening dat verzekeringen niet teveel tijd in beslag mogen nemen." - Luk MAES (bestuurder Maes Group)

Maes Group is onafhankelijk

Zowel als kredietmakelaar als verzekeringsmakelaar hebben we tal van maatschappijen in onze portefeuille. Dus lees zeker ons artikel over het verschil tussen de uiteenlopende kanalen en ontdek de meerwaarde van onafhankelijkheid.

Maes Group, Verzekeringen, Spaarbank, Kredieten, Diest, Online, Verzekeringsmakelaar, Kredietmakelaar

Service bij Maes Group

Als het op service, duidelijkheid en transparantie aankomt, laten we dus het liefst onze klanten aan het woord. Zij zijn onze ambassadeurs! Daarom vindt u hieronder enkele getuigenissen van onze klanten terug:

Overal: telefonisch, online of offline

Wij zijn er voor u! Niet vanuit één groot kantoor, maar lokaal & digitaal aanwezig. Onze medewerkers zetten steeds hun beentje voor. In onze gespreksruimtes staan we u graag te woord na afspraak. Daarnaast zijn we ook makkelijke bereikbaar via telefoon en online (videocall, e-mail, WhatsApp, ...) maar ook via ons volledig uitgerust online-platform van diensten. Kortom telefonisch, online of offline we staan voor u klaar!

Plan meteen uw gesprek

Telefonisch, online en offline