Maes Group, Verzekeringen, Spaarbank, Kredieten, Diest, Online, Verzekeringsmakelaar, Kredietmakelaar

Onze troeven bij Maes Group

Waarom?

“Ik vind dat een verzekering eenvoudig en duidelijk moet zijn. Een verzekering moet u vertrouwen geven en ontzorgen zonder onduidelijkheden en lastige voorwaarden. En omdat uw tijd kostbaar is, ben ik ook van mening dat verzekeringen niet teveel tijd in beslag mogen nemen.” – Luk MAES (bestuurder Maes Group)

Maes Group is onafhankelijk

Zowel als kredietmakelaar als verzekeringsmakelaar hebben we tal van maatschappijen in onze portefeuille. Dus lees zeker ons artikel over het verschil tussen de uiteenlopende kanalen en ontdek de meerwaarde van onafhankelijkheid.

Maes Group, Verzekeringen, Spaarbank, Kredieten, Diest, Online, Verzekeringsmakelaar, Kredietmakelaar

Service bij Maes Group

Als het op service, duidelijkheid en transparantie aankomt, laten we dus het liefst onze klanten aan het woord. Zij zijn onze ambassadeurs! Daarom vindt u hieronder enkele getuigenissen van onze klanten terug:

Overal: telefonisch, online of offline

Wij zijn er voor u! Niet vanuit één groot kantoor, maar lokaal & digitaal aanwezig. Onze medewerkers zetten steeds hun beentje voor. In onze gespreksruimtes staan we u graag te woord na afspraak. Daarnaast zijn we ook makkelijke bereikbaar via telefoon en online (videocall, e-mail, WhatsApp, …) maar ook via ons volledig uitgerust online-platform van diensten. Kortom telefonisch, online of offline we staan voor u klaar!

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.