Maes

Onze troeven bij Maes Group

Waarom voor ons kiezen?

“Ik vind dat een verzekering eenvoudig en duidelijk moet zijn. Een verzekering moet u vertrouwen geven en ontzorgen zonder onduidelijkheden en lastige voorwaarden. En omdat uw tijd kostbaar is, ben ik ook van mening dat verzekeringen niet teveel tijd in beslag mogen nemen.” – Luk MAES (bestuurder Maes Group)

Onafhankelijk

Zowel als kredietmakelaar als verzekeringsmakelaar hebben we tal van maatschappijen in onze portefeuille. Dus lees zeker ons artikel over het verschil tussen de uiteenlopende kanalen en ontdek de meerwaarde van onafhankelijkheid.

Professioneel advies

Na een doorgedreven behoefte- en risicoanalyse vinden wij expertise in mensentaal essentieel om u als cliënt te ontzorgen.

Service & bereikbaarheid

Niet vanuit een groot kantoor, maar wel lokaal en persoonlijk. We zijn makkelijk bereikbaar via telefoon, op kantoor (na afspraak) en online (videocall, e-mail, WhatsApp, …) maar ook via ons volledig uitgerust online-platform van diensten. Kortom telefonisch, online of offline we staan voor u klaar!

Maes

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.