Online, bank, belegging, krediet, verzekering, div, index, verzekeringsmakelaar, verzekeringsagent, kredietmakelaar, bankagent, CKV, netbanking

e-Loket

e-Loket

Telefonisch, online én offline

Uiteraard zijn we voor tal voor tal van systemen of data uitwisseling afhankelijk van de verschillende maatschappijen. Toch willen we onze cliënten optimaal en fygital ondersteunen.

01

Telefonisch

U kunt rechtstreeks in mijn online agenda een telefonisch onderhoud inplannen. Voor een eenvoudige informatieve vraag is dit snel en makkelijk.

02

Online

Online ten dienste staan, lijkt met bijvoorbeeld e-mail standaard. Toch ga ik graag voor u een stap verder, bv. een persoonlijk gesprek via WhatsApp of een videocall.

03

Offline

Persoonlijk contact is én blijft de hoeksteen van de relatie met onze cliënten. Na afspraak ontvang ik u graag op kantoor of kom ik bij bv. expertise op locatie.

Online, bank, belegging, krediet, verzekering, div, index, verzekeringsmakelaar, verzekeringsagent, kredietmakelaar, bankagent, CKV, netbanking

Online tools

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.