financieel, Maes Group

Financieel advies

Het zit in ons DNA

Vanuit een gezond, realistisch financieel advies bouwt en waakt Maes Group als uw architect in financiën dagelijks over uw financiële zekerheid.

Hierbij kunnen we vertrekken vanuit een specifieke vraag en invulling ofwel vanuit geïntegreerd financieel advies. Terwijl een specifieke vraag komt vanuit een directe nood, wordt geïntegreerd advies opgebouwd rond ‘life events’.

De directe vraag kunnen we meestal ook eenvoudig terugbrengen tot een van de drie onderstaande financiële pijlers:

Geïntegreerd financieel advies gaat verder

Afhankelijk van de levensfase waarin u zich bevindt, ligt de nadruk op opbouwen, beschermen of overdragen van uw vermogen.

Geïntegreerd financieel advies is geen plan maar planning! Een continue begeleiding met regelmatig updates van het advies zijn hier belangrijk. Hierbij bezorgen wij u als cliënt een overzicht en daarmee inzicht in uw financiële situatie. We grijpen samen de financiële vraagstukken vast, samen met de relevante risico’s.

Op een originele manier gaan we op zoek naar uw specifieke wensen en doelstellingen en houden we rekening met onverwachte life events zodat u kunt blijven genieten van een bepaalde levensstijl.

“Het is waarschijnlijk dat er onwaarschijnlijke dingen zullen gebeuren.” – Aristoteles (filosoof)

Laten we dergelijk life event even van naderbij bekijken. België scoort hoger dan het Europese gemiddelde qua aantal echtscheidingen. En terwijl een gemiddeld huwelijk 14,7 jaar duurt, gaat ongeveer driekwart (75 à 80%) van alle echtscheidingen uit van de vrouw. De rol van life events kan binnen financieel advies niet worden overschat.

financieel, Maes Group

Hebt u interesse om een traject te volgen en wenst u meer informatie? Bezorg ons uw gegevens via het formulier hieronder en wij contacteren u voor een kort, gratis kennismakingsgesprek.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.