Het zit in ons DNA

Vanuit een gezond, realistisch financieel advies bouwt en waakt Maes Group als uw architect in financiën dagelijks over uw financiële zekerheid.

Hierbij kunnen we vertrekken vanuit een specifieke vraag en invulling ofwel vanuit geïntegreerd financieel advies. Terwijl een specifieke vraag komt vanuit een directe nood, wordt geïntegreerd advies opgebouwd rond ‘life events’.

De directe vraag kunnen we meestal ook eenvoudig terugbrengen tot een van de drie onderstaande financiële pijlers:

financieel, advies, belegging, beleggingen, sparen,

CKV Spaarbank

CKV Spaarbank betekent Belgische eenvoud!

 

financieel, advies, belegging, beleggingen, sparen,

Beleggingen

Sparen en beleggen met rendement, dat is pas een plan!

 

financieel, advies, belegging, beleggingen, sparen,

Pensioenplanning

Op pensioen gaan en genieten van het leven?

 

Geïntegreerd financieel advies gaat verder

Afhankelijk van de levensfase waarin u zich bevindt, ligt de nadruk op opbouwen, beschermen of overdragen van uw vermogen.

Geïntegreerd financieel advies is geen plan maar planning! Een continue begeleiding met regelmatig updates van het advies zijn hier belangrijk. Hierbij bezorgen wij u als cliënt een overzicht en daarmee inzicht in uw financiële situatie. We grijpen samen de financiële vraagstukken vast, samen met de relevante risico’s.

Op een originele manier gaan we op zoek naar uw specifieke wensen en doelstellingen en houden we rekening met onverwachte life events zodat u kunt blijven genieten van een bepaalde levensstijl.

“Het is waarschijnlijk dat er onwaarschijnlijke dingen zullen gebeuren.” – Aristoteles (filosoof)

Laten we dergelijk life event even van naderbij bekijken. België scoort hoger dan het Europese gemiddelde qua aantal echtscheidingen. En terwijl een gemiddeld huwelijk 14,7 jaar duurt, gaat ongeveer driekwart (75 à 80%) van alle echtscheidingen uit van de vrouw. De rol van life events kan binnen financieel advies niet worden overschat.

 

financieel, advies, belegging, beleggingen, sparen,

 

Hebt u interesse om een traject te volgen en wenst u meer informatie? Bezorg ons uw gegevens via het formulier hieronder en wij contacteren u voor een kort, gratis kennismakingsgesprek.