Beschermen

Hoe kan ik mijn vermogen beschermen?

Uw vermogen beschermen

Het beschermen van uw doelstellingen is essentieel vooral wanneer uw financiële slagkracht nog beperkt is. Zorg dat een tegenslag geen blijvende handicap wordt!

Afhankelijk van de situatie kunnen we een of meerdere clausules inbouwen om het op te bouwen of al bestaande kapitaal te beveiligen:

Maar ook overige verzekeringen zorgen voor de nodige bescherming. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een brandverzekering die u beschermt tegen de (grote) financiële risico’s in geval van een storm– of waterschade. Wanneer een uitslaande woningbrand toeslaat, is dergelijke verzekering helemaal een financiële ‘life saver’.

Zelfs een familiale verzekering beschermt u tegen financiële risico’s. Want wat als uw kind tijdens het spelen per ongeluk een luxe wagen beschadigt en de factuur van de herstellingen oplopen tot enkele (tien)duizenden euro’s?

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.