bouw, tienjarige, aansprakelijkheid, verzekering, beroepsaansprakelijkheid, diest, verzekeringsmakelaar, Maes Group

BA Bouw op maat van de bouwsector

Bouw veiligheid in

In de sector bouw schuilt het risico achter hoek en kant, ook voor de bouwondernemer. Het is dus logisch dat met de nieuwe wetgeving rond de tienjarige aansprakelijkheid in het achterhoofd en de nieuwe wetgeving rond een verplichte dekking beroepsaansprakelijkheid, de verzekeringen volop ‘in the picture’ komen.

Naast waarborgen zijn verzekerde bedragen essentieel

Naast BA Uitbating en Na Levering  geldt er bijvoorbeeld ook dekking toevertrouwd goed voor de werkinstrumenten. Ook beroepsaansprakelijkheid is belangrijk wanneer klanten schade zouden ondervinden door verkeerd advies.

Natuurlijk bekijken we ook welke uitbreidingen noodzakelijk zijn. Zo kunnen bv. zware afbraakwerken of werken met onderaannemers een extra uitbreiding vragen.

We bekijken elk dossier individueel om een correcte inschatting van de risico’s van uw bedrijf te maken en vervolgens de dekkingen voor te stellen die u nodig heeft aan de beste voorwaarden.

Dé specialist voor uw verzekering

Voor uw verzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens de meeste verzekeringen online berekenen.

Uw verzekeringsspecialist

Telefonisch, online en offline

Stel uw vraag

Online