BA, Tienjarige, Aansprakelijkheid, bouwsector, aannemer, elektricien, metser, architect

BA Bouw op maat van de bouwsector

Bouw veiligheid in

De wereld van de bouw is een dynamische en uitdagende omgeving, waarbij risico’s achter elke hoek schuilen, zelfs voor doorgewinterde bouwondernemer. Hierdoor staan o.a. de tienjarige aansprakelijkheid en de verplichte dekking van beroepsaansprakelijkheid nu meer dan ooit centraal in de bouwsector. Daarom zullen we stilstaan bij de essentie van verzekeringen in de bouwen enkele relevante begrippen verduidelijken, praktijkvoorbeelden presenteren en wijzen op de voordelen van online toegankelijkheid.

Waarborgen en verzekerde bedragen in de bouw

Wanneer we spreken over verzekeringen in de bouwsector, moeten we de verschillende waarborgen en verzekerde bedragen van naderbij bekijken om te zorgen voor een passende dekking. Zo kan een dekking voor toevertrouwde goederen en werkinstrumenten aangewezen zijn. In de bouwsector worden vaak waardevolle apparatuur en materialen aan derden toevertrouwd. De juiste verzekering kan u beschermen tegen financiële verliezen in geval van schade of diefstal.

Beroepsaansprakelijkheid: bescherming tegen financiële risico’s

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering is een essentiële waarborg voor ondernemers in de bouw. Deze verzekering biedt bescherming tegen claims en financiële verliezen die voortkomen uit verkeerd advies of fouten in uw professionele dienstverlening. In een sector waar advies en expertise van cruciaal belang zijn, kan deze dekking u gemoedsrust bieden.

Maatwerk voor uw bedrijf

Ieder bouwbedrijf is uniek, met zijn eigen set risico’s en uitdagingen. Daarom is het van groot belang dat uw verzekering op maat wordt gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Misschien bent u betrokken bij zware afbraakwerken of werkt u regelmatig met onderaannemers. In dergelijke gevallen is het raadzaam om uw dekking uit te breiden om ervoor te zorgen dat u volledig beschermd bent.

Bij Maes Group Verzekeringen begrijpen we dat geen enkel dossier hetzelfde is. We nemen de tijd om elk geval individueel te analyseren en een nauwkeurige inschatting te maken van de risico’s waarmee uw bedrijf wordt geconfronteerd. Pas daarna stellen we de juiste dekking voor, en dat doen we altijd met het oog op de beste voorwaarden voor u.

Uw verzekeringsspecialist telefonisch, online en offline

In de bouwsector is het beheer van risico’s en de juiste verzekering van levensbelang. Het is dan ook essentieel om op de hoogte te zijn van de juiste dekkingen en hoe deze uw bedrijf kunnen beschermen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Maes Group u kan helpen uw bouwprojecten veiliger en zekerder te maken, volledig in overeenstemming met de geldende Belgische wetgeving. Uw gemoedsrust is onze prioriteit.

Voor uw verzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest gemakkelijk bereiken: telefonisch, online en offline (persoonlijk). Omdat wij niet alleen lokaal actief zijn, maar ook online, kunt u eenvoudig online verzekeringen berekenen en informatie verkrijgen. Ons team van experts staat voor u klaar, of u nu telefonisch contact opneemt, online informatie zoekt of ons persoonlijk ontmoet in Diest. Maes Group Verzekeringen, uw partner voor financiële gemoedsrust in de bouwsector.

Uw offerte online berekenen?

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.