voordeel, zelfstandige, verzekering, verzekeringen, Diest

Voordeel voor uw KMO

Kies als KMO voor een verzekeringsmakelaar

Onafhankelijk

Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken wij vanuit ’the best interests’ voor u als KMO’er, bedrijfsleider, zelfstandige, onze cliënt. Want u bent onze cliënt en niet de verzekeraar(s). We analyseren niet enkel de risico’s maar vanuit onze ‘expertise in mensentaal’, spreken we de taal van onze cliënt.

Toegang tot een ruim aantal verzekeraars met voordelen

Wij bieden u naast de beste dekking in functie van uw business ook op maat hiervan de meest competitieve premies voor uw verzekeringen aan.

In 1984 bracht het toenmalige Royal Belge het concept van een verzekeringspakket op de Belgische markt toen ze het verzekeringspack Saphir lanceerde. Sindsdien hebben heel wat verzekeraar zich dit concept eigen gemaakt. Dit zorgt tot op de dag van vandaag nog steeds voor een belangrijke vereenvoudiging. Want geef toe, als bedrijfsleider steekt u liever uw energie in het bereiken van doelstellingen dan uw kostbare tijd te verliezen aan een administratieve rompslomp.

  • Administratieve vereenvoudiging: een gedetailleerd overzicht van de gekozen waarborgen, opties en de verzekerde bedragen. Vaak zijn deze packs via een digitaal platform te raadplegen of beheren.
  • Financiële voordelen: een globale premie vanuit een vervaldag die u indien gewenst kosteloos gespreid via domiciliëring kunt betalen. Als totaalcliënt geniet u eveneens van talrijke kortingen, verhoogde waarborgen, bijstand, bonussystemen en of toekenning van een winstdeling in geval van weinig schadelast.

Van zelfstandige tot zelfstandige dat praat eens zo makkelijk

Uw business en haar risico’s willen wij graag begrijpen door samen te werken met u, om uw zaak vervolgens te kunnen vrijwaren. In samenspraak met de gekozen verzekeraar doen we dit via ons ‘Protection Program’ voor uw business. Verzekeringsmakelaar Luk Maes tevens bestuurder van Maes Group BV is uw vast aanspreekpunt.

Schade

Wij adviseren u waarvoor een claim mogelijk is, stellen uw dossier gedetailleerd samen en verdedigen dit richting verzekeraar. Wij werken samen met u en de verzekeraar om de afhandeling te bevorderen.

Schoenmaker blijf bij uw leest

Als specialist in ons vak leggen wij u graag alles uit in mensentaal en informeren u in functie van uw behoeften en risico’s. Terwijl u zich focust op uw zaak, zorgen wij van A tot Z voor uw dossier. Heeft u een vraag of probleem dan hoeft u enkel ons te contacteren, want niet voor niets zijn wij ‘Uw Architect in Financiën’ en bieden ‘Expertise in mensentaal’ aan.

Contacteer ons met uw vraag, maak meteen een afspraak of doe gratis online uw KMO Insurance Scan.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.