Kies als KMO voor een verzekeringsmakelaar

Onafhankelijk
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar werken wij vanuit 'the best interests' voor onze klanten, niet voor die van de verzekeraar(s).

Toegang tot een ruim aantal verzekeraars
Wij bieden u naast de beste dekking in functie van uw business ook op maat hiervan de meest competitieve premies voor uw verzekeringen aan.

Van zelfstandige tot zelfstandige dat praat eens zo makkelijk
Uw business en haar risico's willen wij graag begrijpen door samen te werken met u, om uw zaak vervolgens te kunnen vrijwaren. In samenspraak met de gekozen verzekeraar doen we dit via ons 'Protection Program' voor uw business.

Schade
Wij adviseren u waarvoor een claim mogelijk is, stellen uw dossier gedetailleerd samen en verdedigen dit richting verzekeraar. Wij werken samen met u en de verzekeraar om de afhandeling te bevorderen.

Schoenmaker blijf bij uw leest
Als specialist in ons vak leggen wij u graag alles uit in mensentaal en informeren u in functie van uw behoeften en risico's. Terwijl u zich focust op uw zaak, zorgen wij van A tot Z voor uw dossier. Heeft u een vraag of probleem dan hoeft u enkel ons te contacteren, want niet voor niets zijn wij 'Uw Architect in Financiën'.

Dé specialist voor de verzekeringen van uw bedrijf

Voor uw verzekeringen kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt ook heel wat verzekeringen online berekenen. In geval van schade staan we uiteraard ook aan uw zijde, telefonisch, online én offline!

Uw verzekeringsmakelaar

Telefonisch, online en offline

Insurance KMO Scan

Online