Een uitvaart en extra kopzorgen?

Een uitvaart brengt de dag van vandaag behoorlijk wat kosten met zich mee. Bovendien moeten in die intense periode van rouw en verlies ook belangrijke praktische, administratieve en financiële zaken geregeld worden.

Een verzekering kan naast de kosten van uw begrafenis of crematie ook de administratieve en praktische zaken aanpakken. Een hele geruststelling, want zo krijgen nabestaanden hulp in een emotioneel moeilijke tijd. Een mooi gebaar dat zorgt voor gemoedsrust!

Wat te doen bij overlijden?

Interview met Familie-actrice Sandrine André

Met grote openheid praat Sandrine over het onvermijdelijke waar iedereen door moet. Net omdat veel mensen niet weten hoe te reageren op een overlijden, lijkt nadenken over afscheid nemen en het rouwproces vandaag in België nog te vaak taboe.

"Door na te denken over de dood, stel je ook de vraag: hoe wil ik in het leven staan?"

Omdat afscheid nemen al zwaar genoeg is, kan het juist een bevrijdende gedachte zijn om te weten wat de ander wilt als afscheid.

Lees in Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws hoe Sandrine hiermee omgaat >

Dé specialist voor uw uitvaartverzekering

Voor uw uitvaartverzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens online uw uitvaartverzekering berekenen. Weet u hoeveel een uitvaart kost?

Uw verzekeringsmakelaar

Telefonisch, online en offline

Bereken uw offerte

Online