uitvaart, Dela, verzekering, overlijden, begrafenis, Maes Group, Verzekeringsmakelaar, Diest, Online, verzekering

Wat is een uitvaartverzekering?

Een uitvaart en zonder extra kopzorgen?

Een uitvaart brengt de dag van vandaag behoorlijk wat kosten met zich mee. Bovendien moeten in die intense periode van rouw en verlies ook belangrijke praktische, administratieve en financiële zaken geregeld worden.

Een verzekering kan naast de kosten van uw begrafenis of crematie ook de administratieve en praktische zaken aanpakken. Een hele geruststelling, want zo krijgen nabestaanden hulp in een emotioneel moeilijke tijd. Een mooi gebaar dat zorgt voor gemoedsrust!

Wat te doen bij overlijden?

Interview met Familie-actrice Sandrine André

Met grote openheid praat Sandrine over het onvermijdelijke waar iedereen door moet. Net omdat veel mensen niet weten hoe te reageren op een overlijden, lijkt nadenken over afscheid nemen en het rouwproces vandaag in België nog te vaak taboe.

“Door na te denken over de dood, stel je ook de vraag: hoe wil ik in het leven staan?”

Omdat afscheid nemen al zwaar genoeg is, kan het juist een bevrijdende gedachte zijn om te weten wat de ander wilt als afscheid.

Lees in Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws hoe Sandrine hiermee omgaat.

Dé specialist voor uw uitvaartverzekering

Voor uw uitvaartverzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens online uw uitvaartverzekering berekenenWeet u hoeveel een uitvaart kost?

Uw offerte online berekenen?

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.