poets, poetshulp, tuinman, personeel

Wat is een verzekering huispersoneel?

Eén enkel contract voor al uw personeel thuis

Een verzekering arbeidsongevallen is wettelijk verplicht wanneer u in het kader van uw gezinsleven mensen (af en toe) in dienst heeft. Dit kan een poetshulp zijn, maar ook bv. een babysit, iemand die boodschappen helpt doen, een tuinman, een klusjesman, enz.

Zwart, wit, geel, blauw, …

Iedereen die u binnen uw privéleven betaalt, wordt beschouwd als huispersoneel ook al geeft u het werk niet aan! De wetgever aanziet u als werkgever en dus bent u wettelijk verplicht de arbeidsrisico’s te verzekeren.

Wanneer u bv. via dienstencheques laat poetsen, een poetsvrouw onder zelfstandig statuut of een poetsfirma laat werken dan bent u niet de werkgever. En bent u niet verantwoordelijk voor de arbeidsongevallenverzekering.

Uitgebreide tussenkomst voor het huispersoneel

De medische kosten, apotheek- of hospitalisatiekosten worden vergoed maar bv. ook arbeidsongeschiktheid en overlijden.

Uw offerte nu online aanvragen

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.