hypotheek, krediet, woonlening

Wat is een woonkrediet?

Een woonkrediet voor elke stap

De meeste Belgen willen eigenaar worden van hun (t)huis. En eenmaal de woondroom vervuld, denken velen aan een tweede pand, hetzij als tweede verblijf, hetzij als opbrengstpand om te verhuren. Maar wellicht beschikt u niet over de (volledige) som cash om uw aankoop te financieren, dan kan een woonkrediet soelaas brengen.

Eerst de gezinswoning

U wilt werk maken van een eigen woonst? Hoe begint u hieraan? Voor welk type woning (appartement, huis, …), op welke locatie, hoeveel slaapkamers, met of zonder tuin? Zelf bouwen, een nieuwbouw kopen of kiest u toch voor een oudere woning waarin met eventueel renovatieplannen? U kunt wellicht meer dan honderd vragen oproepen bij het aankoopproces van uw eerste woning. Nadenken over uw huidige situatie en waar u naartoe wilt, dat is de eerste stap.

hypotheek, krediet, woonlening

Hypotheek

Uw droomwoning kopen of botst u op problemen bij uw bank voor het aangaan van een krediet?

hypotheek, krediet, woonlening

Herfinanciering

Besparen door uw krediet aan te passen of over te stappen naar een andere kredietverstrekker?

Een woonlening voor uw volgende aankoop of verbouwing

Misschien bent u al eigenaar van uw gezinswoning maar bent u niet geheel tevreden met uw huidige woonsituatie? Zoekt u een nieuwe stek en wilt u verhuizen of zouden enkele kleine of grotere verbouwingswerken uw woon- en leefcomfort kunnen verbeteren? Misschien verkiest u voor een extra kamer of lijkt een werkplek in de tuin u wel wat?

Opbrengstpanden verwerven en evalueren

Bezit u al verschillende eigendommen die u verhuurt? Maar u wenst bv. bepaalde panden vervangen door nieuwere projecten of u wenst gewoon meer diversificatie in uw portefeuille? Inventariseer en evalueer dan allereerst uw vastgoedportefeuille.

Als onafhankelijk kredietmakelaar gaat Maes Group Kredieten samen met u een financieel plan samenstellen. A.d.h.v. hiervan, uw wensen en vragen fietsen wij langs meerdere maatschappijen in het kredietlandschap, ontwijken we de verschillende valkuilen op onze weg om zo een woonkrediet op uw maat voor te kunnen stellen.

Omwille van onze onafhankelijkheid kunnen wij niet enkel het meest passende krediet uittekenen, maar kunnen wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar ook steeds het meest voordelige verzekeringspakket voorstellen.

Dit betekent niet enkel een voordeel vandaag, maar ook de rest van uw leven. U verbindt uw lot niet voor 30 jaar aan een maatschappij.

Scoor uw kredietdossier online

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.