zelfstandige, Maes Group

Een zorgeloos pensioen voor elke zelfstandige

Het harde werk dat zelfstandigen en ondernemers dag in, dag uit verrichten, verdient een beloning die verder reikt dan de zakelijke successen. Een financieel zorgeloos pensioen is een recht dat u als zelfstandige toekomt. Maes Group begrijpt dit als geen ander en biedt u een doordachte pensioenplanning, gebaseerd op onze vijf stevige pensioenpijlers. Hieronder ontdekt u hoe wij, als financieel expert en pensioenplanner, samen met u werken aan een solide pensioenplanning die rekening houdt met uw unieke situatie en fiscale mogelijkheden.

zelfstandige, Maes Group

Pensioenplanning voor zelfstandigen: uw toekomst veiligstellen

Het zelfstandigenstatuut brengt diverse voordelen met zich mee, maar het opbouwen van een degelijk pensioen vereist zorgvuldige planning. Maes Group staat klaar om u te begeleiden door de complexe wereld van pensioenregelingen. Wij zijn er voor u, of u nu zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroeper bent. Onze expertise omvat onder andere:

1. Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen (VAPZ): het VAPZ biedt zelfstandigen een fiscaalvriendelijke manier om hun pensioenkapitaal aan te vullen. Wij leggen u graag uit hoe u hier optimaal gebruik van kunt maken.

2. Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ): geen vennootschap? De POZ is een uitstekende optie om uw pensioen aan te vullen. Ontdek de voordelen en mogelijkheden.

3. Individuele Pensioentoezegging (IPT): voor zelfstandigen met een vennootschap biedt de IPT een aantrekkelijke pensioenopbouw. Wij helpen u de juiste keuzes te maken.

4. Groepsverzekering: uw werknemers verdienen ook een zorgeloos pensioen. Wij adviseren u over het opzetten van een groepsverzekering voor uw team.

5. Gewaarborgd inkomen: een ongeluk zit in een klein hoekje. Wij zorgen ervoor dat uw inkomen beschermd is, zelfs bij onvoorziene gebeurtenissen.

Simuleer uw pensioen in minder dan 5 minuten

Wist u dat de gemiddelde Belg bij zijn pensioen geconfronteerd wordt met een pensioenkloof van € 860 en een pensioentekort van € 500 netto per maand? Maar maakt u zich geen zorgen. In minder dan 5 minuten helpen wij u uw pensioen als zelfstandige te evalueren en de nodige stappen te ondernemen om deze kloof te dichten. Onze deskundige adviseurs staan voor u klaar om u te begeleiden.

Contacteer ons

Uw pensioenplanning is een belangrijke zaak. Maes Group is uw partner in financiën en pensioenplanning. We nemen onze taak als financieel expert zeer serieus en zorgen ervoor dat u alle voordelen en mogelijkheden benut om uw pensioen toekomstbestendig te maken. U kunt nu online uw VAPZ berekenen, uw pensioen als zelfstandige evalueren of contact met ons opnemen voor al uw vragen en behoeften.

Laat Maes Group uw gids zijn op weg naar een welverdiend pensioen. Wij staan voor u klaar met expertise in mensentaal, rekening houdend met uw persoonlijke situatie en geldende regelgeving. Samen bouwen we aan uw financiële toekomst, zodat u met vertrouwen de volgende fase van uw leven kunt betreden.

Uw pensioenplanner

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.