Zelfstandige, Maes Group

Pensioen voor Zelfstandige

Hard werken als zelfstandige mag toch worden beloond?

Onze service

Een pensioenplanning voor u als zelfstandige en ondernemer wordt bij ons stap voor stap opgebouwd aan de hand van onze vijf pensioenpijlers. Een planning waarbij we u als zelfstandige na enkele eenvoudige vragen concrete antwoorden geven. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw fiscale mogelijkheden.

Zelfstandige, Maes Group

Een Vrij Aanvullend Pensioen voor Zelfstandigen, een Pensioenovereenkomst voor Zelfstandigen (POZ)een Individueel Pensioen Toezegging, een Groepsverzekering, uw Inkomen Waarborgen, een RIZIV-contract, … als financieel expert nemen wij onze taak zeer ernstig op. Eventueel in samenspraak met uw boekhouder optimaliseren wij uw pensioenplanning!

Pensioen opbouwen, minder sociale bijdragen betalen, extra aftrekbare kosten, … Wij regelen alles voor u, van A tot Z!

Pensioenplanning Zelfstandige, bedrijfsleider of vrij beroep

Simuleer uw pensioen

Wist u dat een gemiddelde Belg per maand eens hij met pensioen is een pensioenkloof heeft van € 860 en een pensioentekort van € 500 netto?

Maak u geen zorgen! Dit is maar een gemiddelde, In minder dan 5 minuten helpen wij u uw pensioen als zelfstandige te evalueren.

Bereken nu online uw VAPZ of contacteer ons met uw vraag.


Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.