hoogrendement, zonneboiler, warmtepomp, isolatie, zonnepanelen, thuisbatterij

Waarom kiezen voor een energiekrediet?

Zeker weten! Een energiekrediet is een financieringsoplossing waarmee u uw woning energie-efficiënter kunt maken zonder direct uw spaargeld aan te spreken. Met behulp van dit krediet kunt u investeren in energiezuinige maatregelen, zoals het plaatsen van zonnepanelen, het isoleren van uw dak of het vervangen van uw oude verwarmingsinstallatie.

Wat komt hiervoor zoal in aanmerking?

  • Oude stookketel vervangen
  • Hoogrendementsbeglazing
  • Zonneboiler
  • Warmtepomp
  • Thermostatische kranen
  • Isolatie van daken, muren en vloeren
  • Zonnepanelen
  • Thuisbatterij
Lenen tot 100% van de werken

U kunt tot 100% van de werken ontlenen. Hierdoor moet u geen voorschot te betalen.

Scherpe tarieven

U financiert de werken steeds aan scherpe voorwaarden zonder extra kosten zoals bv. dossier- of notariskosten. Dankzij een snelle administratieve afhandeling kunt u tevens snel genieten van uw investering.

Ook langere looptijden

Afhankelijk van de grootte van het ontleende kapitaal, kunt u uw looptijd kiezen tot 120 maanden.

Blogartikel: “Wat is de maximale looptijd voor een lening op afbetaling?

Automatische maandelijkse terugbetaling

Maandelijks betaalt u met Europese domiciliëring een vast bedrag terug. De eerste terugbetaling is normaliter de maand volgend op de uitbetaling van het krediet.

Via een schuldsaldo kunt u zich verzekeren tegen zowel overlijden als arbeidsongeschiktheid. Dergelijke verzekering is niet verplicht.

Wenst u een scherpe verzekeringspremie voor uw brandverzekering of kiest u naast een scherpe premie voor extra waarborgen?

Besparen op uw energiefactuur

Het mooie van een energiekrediet is dat de investeringen zichzelf op termijn volledig terugbetalen, doordat u bespaart op uw energiefacturen. Met de verlaagde energiekosten kunt u de maandelijkse aflossingen van het krediet voldoen, terwijl u tegelijkertijd de waarde van uw woning verhoogt en bijdraagt aan een duurzamere leefomgeving.

Bovendien komt u mogelijk in aanmerking voor premies en subsidies die het financiële plaatje nog aantrekkelijker maken. Bijvoorbeeld, mijnverbouwpremie.be biedt een overzicht van de verschillende premies waarop u mogelijk aanspraak kunt maken. Het loont dus zeker de moeite om te onderzoeken welke financiële voordelen er voor u beschikbaar zijn.

Met een energiekrediet kunt u dus op een slimme en verantwoorde manier investeren in de energie-efficiëntie van uw woning, zonder dat het direct een grote impact heeft op uw financiële situatie. Het is een win-winsituatie voor zowel uw portemonnee als het milieu.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Type lening: Lening op afbetaling – Onder voorbehoud van aanvaarding dossier.

Vraag uw krediet online aan

Of contacteer ons met uw vraag.