Familiale verzekering verzekeringsmakelaar Maes Group Diest

Uzelf en uw gezin

De familiale verzekering dekt uw aansprakelijkheid en deze van uw gezinsleden binnen jullie privé-leven. Binnen een beroepsmatig kader (bv. werknemer, bedrijfsleider) of contractuele afspraken (bv. uw aansprakelijkheid als huurder) is er geen dekking. Voor een tussenkomst vanuit de polis privéleven denken we dus aan activiteiten in de vrije tijd, op school, in het verkeer als zwakke weggebruiker, enz.

U merkt meteen dat dergelijke verzekering niet enkel nuttig wanneer u kinderen of huisdieren hebt.

Aansprakelijk?

Maar wanneer bent u aansprakelijk? Begaat u 'een fout' zoals bijvoorbeeld een onoplettendheid, een nalatigheid, lichte fout, ...? Leidt deze tot 'een schade', dan zijn we al halfweg. Kan daarenboven een oorzakelijk verband tussen beiden worden aangetoond dan komt uw aansprakelijkheid in het gedrang.

Als slachtoffer dient u dus het bewijs te leveren van enerzijds de fout en de schade, anderzijds de link tussen beiden. Een onafhankelijke rechtsbijstand is hier zeker geen overbodige luxe, want deze dekking kan u hierbij helpen, want meer dan eens komt hier een advocaat aan te pas.

Verschillen in de familiale verzekering

Ondanks de wettelijke basis zeer ruim is, zijn er toch verschillen op de markt. Naast de prijs, kiest u best voor de service van een onafhankelijk makelaar die u met raad en daad bijstaat wanneer u beroep moet doen op uw familiale verzekering. Maar er kunnen ook verschillen zijn in de uitsluitingen en extra's die worden aangeboden door de verschillende verzekeraars.

privéleven, gezin, familiale, verzekering, verzekeringsmakelaar, Maes Group, Diest

Dé specialist voor uw familiale verzekering

Voor uw familiale verzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens online uw familiale verzekering berekenen.

Kantoor Diest

Telefonisch, online en offline

Online verzekeringsmakelaar

Telefonisch en online