Beleggingen

Is een belegging iets voor mij?

Een belegging om uw dromen te verwezenlijken

Een droomhuis, uw pensioen, een steuntje in de rug voor de kinderen later, … Iedereen heeft zo zijn eigen financiële doelen. Een belegging kunt u zeker overwegen om een kapitaal op te bouwen en die doelen te bereiken. Maar hoe vertrouwd bent u met spaar- of termijnrekeningentak 21tak 23tak 26, tak 44, aandelen, beleggingsfondsen, investeren in Belgische ondernemers, immobiliën, buitenlands vastgoed als investering, …?

Uw beleggersprofiel

Ook benieuwd naar uw beleggersprofiel of naar onze adviezen op uw maat?

Graag maken wij tijd voor u! Tijdens een persoonlijk gesprek peilen wij in eerste instantie naar uw kennis en ervaring met beleggen, vervolgens brengen wij uw doelstellingen in kaart. Dit aangevuld met verdere persoonlijke info maakt uw beleggersprofiel compleet. Dit profiel vormt de basis van waaruit wij samen met u het landschap van beleggen bekijken.

Bepaal uw e-beleggersprofiel nu

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.