beleggersprofiel

Test uw beleggersprofiel hier

Starten met een beleggersprofiel

Door uw beleggersprofiel te bepalen, krijgt u inzicht en antwoorden op tal van vragen. Weet u welk type belegger u bent? Wat is het rendement dat u wilt behalen? Hoeveel risico bent u bereid te nemen met uw centen? Wil ik dat mijn beleggingen een duurzaam karakter hebben?

Uw profiel vormt alvast de basis wanneer u start met beleggen. Zo verkrijgt u op basis van uw antwoorden een indicatie over de verhouding waarin de verschillende types van spaar- en beleggingsproducten in uw portefeuille kunnen worden opgenomen. Het is daarom belangrijk om alle vragen zo correct en volledig mogelijk te beantwoorden.

Behoefte, kennis en ervaring

Naast uw behoeften en wensen wordt er gepeild naar bijvoorbeeld uw kennis over en ervaring binnen beleggen. Ook peilen we naar de verhoudingen, de opbouw van uw vermogen en uw verwachtingen naar de toekomst toe. En natuurlijk kunnen naast het beoogde rendement, uw eventuele voorkeuren inzake duurzaamheid niet ontbreken.

U kunt uw e-beleggersprofiel eenvoudig bepalen via deze link.

Heeft u verder bepaalde vragen over sparen, beleggen of investeren? Neem meteen contact met ons op en we helpen u als expert in sparen en beleggen graag op weg. Wenst u liever een afspraak in te plannen? Dat kunt u online via deze link.

Uw financieel adviseur

Of contacteer mij met uw vraag.