Diest, een pittoreske stad

Tegen de citadel van de Vlaamse Oranjestad Diest aan de Rasop besparen we u vanuit ons Servicepoint graag tijd! Of u nu op zoek bent naar een spaarbank, een expert voor uw verzekeringen, beleggingen of krediet. Of denkt u toekomstgericht en dus aan uw pensioenplanning? Langs de kant van de gewestweg Citadellaan kunt u makkelijk en gratis parkeren. Zo zijn we niet enkel telefonisch en online (e-mail, videocall, WhatsApp, ...) makkelijk bereikbaar maar staan we na afspraak ook offline voor u klaar.

Citadellaan 2
3293 Diest / Kaggevinne

Tel. +32 (0)1 377.20.11

Expertise in mensentaal

Als doelstelling hebben wij om vanuit een open communicatie, transparantie en vertrouwen u als klant in volledige onafhankelijkheid te ontzorgen. Omdat een product zelden de ganse lading dekt, werken wij vanuit ons concept waarbij niet een product maar u als klant centraal staat. Persoonlijke service vinden wij belangrijk waarbij we u niet enkel geld maar ook tijd laten besparen.

 

Particulier, zelfstandige, vrije beroeper of KMO?

Wij maken graag tijd voor u als klant. Om wachtrijen te vermijden werken wij uitsluitend op afspraak zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen adviseren. Telefonisch, online of offline? Aan u de keuze!