Diest

Kantoor Diest

Ons kantoor in de pittoreske stad Diest

Tegen de citadel van de Vlaamse Oranjestad Diest aan de Rasop besparen we u vanuit onze gespreksruimte graag tijd! Of u nu op zoek bent naar een spaarbank, een expert voor uw verzekeringenbeleggingen of krediet. Of denkt u toekomstgericht en dus aan uw pensioenplanning? Langs de gewestweg Citadellaan kunt u makkelijk en gratis parkeren. Zo zijn we niet enkel telefonisch en online (e-mail, videocall, WhatsApp, …) makkelijk bereikbaar maar staan we na afspraak ook offline voor u klaar.

Citadellaan 2
3293 Diest / Kaggevinne

Tel. +32 (0)475 52 51 40 of een bericht sturen

Expertise in mensentaal

Als doelstelling hebben wij om vanuit een open communicatie, transparantie en vertrouwen u als klant in volledige onafhankelijkheid te ontzorgen. Omdat een product zelden de ganse lading dekt, werken wij vanuit ons concept waarbij niet een product maar u als klant centraal staat. Persoonlijke service vinden wij belangrijk waarbij we u niet enkel geld maar ook tijd laten besparen.

Particulier, zelfstandige, vrije beroeper of KMO?

Wij maken graag tijd voor u als klant. Om wachten en onnodig tijdverlies te vermijden werken wij uitsluitend op afspraak zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen adviseren. Telefonisch, online of offline? Aan u de keuze!

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.