CKV

Wie is CKV?

CKV, een Belgische spaarbank

CKV Spaarbank is een onafhankelijke, Vlaamse Spaarbank die actief is over heel België. De bank werd opgericht in 1956 en heeft haar hoofdzetel in Waregem. Bij deze betrouwbare bank kunt u terecht voor een gevarieerd aanbod traditionele spaarproducten zoals de spaarrekening en termijnrekening.

Uw voordelen bij CKV op een rij

De spaarbank is een niet beursgenoteerde, onafhankelijke, stabiele financiële instelling waar u met een gerust hart uw (spaar)geld aan toevertrouwt.

  • Low cost bedrijf met uitstekend rendement, waarvan u als spaarder meegeniet;
  • Belgische Spaarbank die onder toezicht staat van de Nationale Bank van België en de FSMA (Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten);
  • Stabiele financiële instelling en deelnemer van het Belgisch depositogarantiestelsel;
  • Betrouwbare spaarbank die ruimschoots voldoet aan de richtlijnen van Bazel III.

U kunt alle cijfers steeds nalezen in het jaarverslag van de bank.

Ook vindt u geregeld een artikel terug in de pers over de West-Vlaamse Spaarbank die ook in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant actief is:

Uw CKV-bankagent

Telefonisch, online en offline.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.