Horizon, Maes Group

Wat is het DKV Horizon Plan?

DKV Horizon als wachtpolis

Het DKV Horizon Plan is een wachtpolis. Daarom geniet u bij dergelijke verzekering niet van een extra dekking. Maar waarom zou u dergelijke verzekering dan afsluiten? U bent beschermd tegen tariefonzekerheid als u bijvoorbeeld bij pensionering, verandering van werkgever, echtscheiding, … de collectieve polis van de werkgever verlaat. Ook biedt het bescherming tegen nieuwe medische formaliteiten wanneer u dan een eigen hospitalisatieverzekering zou starten.

Deze verzekering biedt u dus geen uitkering maar wel enkele zekerheden. Heeft de hospitalisatieverzekering via uw werkgever enkele hiaten of beperkingen die u privé wil veiligstellen? Contacteer ons dan, want er zijn alternatieven!

 

Later geen tariefonzekerheid

De Horizon-polis klikt uw tariefleeftijd vast. Met andere woorden switcht u uw wachtpolis op latere leeftijd naar een volwaardige hospitalisatieverzekering? Dan zal de premie worden berekend aan de vastgeklikte leeftijd die dient als basis voor deze berekening.

 

Later geen nieuwe medische formaliteiten

Heeft u twee jaar anciënniteit opgebouwd dan is de aanvaarding door DKV definitief verworven. Er zijn met andere woorden later dan geen medische formaliteiten meer, dus ook niet als u later zou omschakelen van een collectieve naar een individuele polis.

Wanneer de dekking via de werkgeverspolis stopt, dan heeft u twee mogelijkheden:

  • U hebt voor 05/2016 uw DKV Horizon Plan afgesloten? U kunt omschakelen naar een volwaardige hospitalisatieverzekering IS2000, IS+, …
  • Uw DKV Horizon Plan werd na 05/2016 aangegaan? De DKV Hospi Premium wacht op u om als volwaardige hospitalisatieverzekering te starten.
Horizon, Maes Group

Voor wie?

Een nieuw contract DKV Horizon Plan is vanaf 1 januari 2018 niet meer mogelijk, tenzij …

  • u bij een hospitalisatieverzekering via de werkgever aansluit waarin de waarborg Horizon is voorzien
  • u een bestaande individuele hospitalisatieverzekering IS2000 of DKV Hospi Premium wenst om te vormen naar een DKV Horizon Plan omdat u verhuist naar het buitenland of aansluit bij een werkgeverspolis. Bovendien zijn er dan medische formaliteiten van toepassing.

Heeft u vandaag een DKV Horizon Plan? Ondanks de stopzetting, blijven de huidige verzekeringscontracten met behoud van de algemene voorwaarden doorlopen.

Dé specialist om uw gezondheid te verzekeren

Voor uw wachtpolis kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens veel verzekeringen online berekenen.

Onafhankelijk verzekeringsmakelaar

Telefonisch, online en offline

Stel uw vraag

Online