DKV Hospi Essential, DKV Hospi Comfort, DKV Hospi Premium

Wat is DKV Hospi?

Bent u op zoek naar een betrouwbare hospitalisatieverzekering die past bij uw behoeften en budget? DKV introduceert trots haar nieuwe gamma hospitalisatieverzekeringen: DKV Hospi Essential, Comfort en Premium +. Of u nu op zoek bent naar een basisdekking, een meer uitgebreide optie of de ultieme premiumdekking, wij hebben voor elk wat wils.

Een helder overzicht van de DKV Hospi dekkingen

DKV Hospi Essential biedt een solide basisdekking voor essentiële medische kosten, terwijl de Comfort een stap verder gaat met uitgebreidere dekkingsopties, waaronder ook ambulante zorg. Voor wie alleen het beste van het beste wil, is er Premium +, de meest uitgebreide hospitalisatieverzekering met de hoogste terugbetalingen op de markt. Met deze nieuwe toevoegingen versterkt verzekeraar DKV verder haar positie in het topsegment van de markt.

Transparantie over de premie

Wij begrijpen dat prijs een belangrijke factor is bij het kiezen van een verzekering. Hoewel specifieke premies variëren op basis van factoren zoals leeftijd en gezondheid, kunt u bij ons rekenen op concurrerende prijzen die passen bij verschillende budgetten. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte op maat.

Directe vergelijkingstabel

Hieronder vindt u een overzicht van de drie hospitalisatieverzekeringen, inclusief dekkingen en jaarlijkse gedekte bedragen:

DKV Hospi Essential, DKV Hospi Comfort, DKV Hospi Premium

Informatiedocumenten

Simuleer uw offerte DKV Hospi

Wilt u meer weten over het nieuwe DKV-gamma? Contacteer ons of bereken uw persoonlijke offerte op maat onmiddellijk online. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het vinden van de perfecte verzekering voor uw behoeften.