Schade

Schade

Heeft u bij schade de juiste reflex?

Gelukkig wordt het verlies meestal snel en correct afgehandeld maar soms wordt de aansprakelijkheid of de vergoeding betwist en dan kan een juridische gevolg kennen. Daarom is het belangrijk dat u bij elk schadegeval de juiste reflex hebt.

Breng ons als verzekeringsmakelaar altijd op de hoogte wanneer u betrokken bent bij een schadegeval!

De juiste aanpak

Als expert in verzekeringen staan u bij met raad en daad, neem daarom nooit zelf het initiatief om een schade -hoe klein ook- te regelen. Stelt u bijvoorbeeld zelf rechtstreeks een expert of advocaat aan om uw gelijk te bewijzen? Dan draait u mogelijk -zelfs met een rechtsbijstandsverzekering- (deels) op voor de erelonen.

Wanneer er geen onmiddellijke regeling mogelijk is (bv. RDR-conventie), trachten we via een minnelijke schikking alsnog tot een akkoord te komen. Een rechtsbijstandsverzekeraar betekent een extra troef wanneer deze minnelijke schikking niet lukt, want dan kunt u vrij een advocaat of expert kiezen die uw zaak verdedigt. De erelonen van uw advocaat of expert zal de rechtsbijstand betalen op voorwaarde dat bv. de erelonen stroken met de gangbare normen.

Met de juiste reflex brengt u ons als uw makelaar en verzekeringsexpert steeds op de hoogte! Wij zorgen voor de juiste aanpak van uw dossier.

Ik heb schade, wat nu?

Welke stappen moet ik ondernemen?

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.