makelaar

6 redenen om u te verzekeren via een makelaar

In België kunt u via tal van kanalen een verzekering afsluiten. Wanneer u kiest voor makelaar Maes Group Verzekeringen als uw verzekeringsspecialist, dan kiest u voor heel wat voordelen. Hieronder sommen we alvast een zestal voor u op.

Expertise

Als verzekeringsmakelaar hebben wij een uitgebreide kennis van de verzekeringsmarkt. Zo kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste verzekeringen voor uw specifieke situatie. En adviseren u ook over welke verzekeringen het beste passen bij uw behoeften en budget.

Geen nummer, maar uw naam aub

Geen nummer maar uw naam aub, want persoonlijke service vinden wij essentieel. Telefonisch, online en offline. Een vast aanspreekpunt, een expert in verzekeringen die uw dossier kent? Check!

Ruime keuze

Als verzekeringsmakelaar werken wij met meerdere verzekeringsmaatschappijen. Zo kunnen wij u een breed scala aan opties aanbieden. Hierdoor heeft u meer keuze en kunt u een verzekering kiezen die het beste past bij uw behoeften.

Eenvoud

Als specialist vereenvoudigen wij het proces voor het afsluiten van een verzekering. Dit doen we door alles voor u te regelen, van het zoeken naar de juiste verzekering tot het afhandelen van schadedossiers.

Onderhandelen

Doordat we tal van verzekeringsmaatschappijen in portefeuille hebben, kunnen we de offertes met elkaar vergelijken zodat u de best mogelijke voorwaarden krijgt voor uw verzekeringen.

Ondersteuning

Of het nu gaat over een wijziging of indiening en opvolgen van een schadeclaim, niet enkel bij de aanschaf maar tijdens de volledige duur staan wij als verzekeringsspecialist u bij.

Kennismaken?

Telefonisch, online of offline.