leasing, private, lease, renting, krediet, lening, kredietmakelaar, Van Breda, Baloise, AG, Belfius

Leasing en Renting

De financiering voor elke ondernemer

Een leasing of renting via ons als kredietmakelaar, waarom?  Eenvoudig! Als kredietmakelaar werken wij met verschillende spelers op de markt. Hierdoor kunnen wij uw financiering onafhankelijk bij de juiste partner plaatsen tegen scherpe voorwaarden. De juiste keuze dus voor elke zelfstandige, vrije beroeper en KMO!

leasing, private, lease, renting, krediet, lening, kredietmakelaar, Van Breda, Baloise, AG, Belfius

Wat zijn mijn mogelijkheden?

Bent u benieuwd welke voordelen deze financieringsformules voor u in petto hebben? Auto, lichte vrachtwagen, vrachtwagen, bouwkraan,  … bijna alles is mogelijk! Of u nu financiert als zelfstandige, vrij beroep of onderneming? Samen met uw accountant optimaliseren we de financiering.

Als particulier op zoek naar private lease?

Private lease betekent gemoedsrust door de all-in formule met altijd een splinternieuwe auto. Meer lezen >>

Dé specialist voor uw leasing en renting

Voor uw leasing en renting kunt u ons als kredietmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Naast lokaal zijn wij ook online als kredietmakelaar actief. Vraag nu online uw gepersonaliseerde offerte aan.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.