KMO Security Scan & toolbox

Cyber-deur 24/24 & 7/7 wagenwijd open

De risico's via het internet worden nog te vaak onderschat. Terwijl de bedrijfsgebouwen vaak worden voorzien van dure alarminstallaties, blijft de deur naar 'the cloud' 24 uur op 24 soms zelfs onbewaakt openstaan. U loopt geen risico? Een productiebedrijf dacht er net zo over ...

Volgens uitgebreide studies zal 74% (!) tegen 2020 slachtoffer worden van cybercrime, terwijl 8 op de 10 bedrijven toegeeft over geen plan te beschikken! Als u weet dat een cyberincident gemiddeld 78.700 euro kost, dan denkt u best na om u te verzekeren tegen de (financiële) gevolgen van dergelijke risico's. Wist u dat een cyberverzekering meer doet dan enkel de financiële risico's dekken? Meer lezen.

Zorg dat u een plan hebt

Gezien 8 op de 10 ondernemingen aangeeft geen plan te hebben, willen wij hier iets aan doen. Want u louter verzekeren, bespaart u de kopzorgen niet! U bent zich alvast bewust van het risico dat u loopt. Wij helpen u graag op weg ...

KMO Security Scan

Hoe goed zijn uw bestanden en computerinfrastructuur beveiligd? A.d.h.v. 10 vragen test u als zelfstandige, vrije beroeper of KMO met beperkt computernetwerk hoe goed uw organisatie online is beveiligd. Na de veiligheidsscan van Cyber Coalition krijgt u een aantal praktische tips die u kunnen helpen in de optimalisatie van uw beveiliging.

Cyber Security Guide

Via de handleiding van Cyber Coalition kunt u meteen aan de slag en kan uw KMO inzetten op meer cyberveiligheid.

6 Tips: uw bedrijf blijft functioneren tijdens en na een cyberaanval

Cyber Security Kit

Het is essentieel dat kleine en middelgrote ondernemingen en organisaties zich bewust zijn van de risico's, want cyberfraude is een blijver en zal de komende jaren verder toenemen. Alleen wanneer u de mensen binnen uw organisatie sensibiliseert, kan u zich wapenen tegen de cyberrisico's.

Via de Cyber Security KIT samengesteld door de Cyber Security Coalition en het Centrum voor Cybersecurity België kunt u meteen aan de slag. De kit is opgebouwd rond vier thema's (paswoorden, phishing, social engineering, gegevens beheren) en biedt heel wat tools (e-mails, powerpoint-presentaties, screensavers & affiches, een roadbook en planning).

Sluitstuk effectief cyberveiligheidsbeleid

Een goede voorbereiding is essentieel om snel en correct te handelen in een crisissituatie, een goede cyberverzekering is vanzelfsprekend het sluitstuk van een effectief cyberveiligheidsbeleid.

Bent u verzekerd tegen een cyberaanval, ransomware of hackers?

Cyberverzekering