KID

KID fiches

KID Fiches

Het gaat hier om het Essentiële Informatie Document, kortweg EIB. Meestal vindt u het document terug onder zijn Engelse naam, Key Information Document, kortweg KID. Het KID is dus niet verplicht voor rechtstreekse beleggingen in aandelen of obligaties maar wel wanneer die belegging ‘verpakt’ is in een fonds, een verzekering of een gestructureerd product.

In dergelijk document wordt u essentiële informatie gegeven over dit beleggingsproduct. Het is geen marketingmateriaal maar informatie die wettelijk is voorgeschreven om u te helpen de aard, de risico’s, de kosten, de mogelijke winsten en verliezen van dit product te begrijpen en u te helpen het met andere producten te vergelijken.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.