Mobiliteitslening

Een mobiliteitslening, de weg naar een meer duurzame mobiliteit

Een mobiliteitslening brengt soelaas. Want het is al even duidelijk dat we met zijn allen onze mobiliteit moeten heruitvinden. En de laatste jaren zijn er al heel wat alternatieven om de markt gekomen. Naast de klassieke fiets verschenen o.a. de elektrische variant, OneWheels, allerlei steps, Segways, hoverboards, heel wat elektrische wagens, enz.

De mobiliteitslening biedt u de ideale gelegenheid om u een nieuw elektrisch vervoermiddel aan te schaffen en dit binnen het stadsverkeer uit te proberen. Zo raakt u sneller op uw bestemming én verkleint u uw ecologische voetafdruk.

Op zoek naar een ander type lening op afbetaling?

Extra verzekering?

Moet u zich verzekeren extra verzekeren voor uw mobiliteit? Lees de kleine lettertjes van het Belgisch Staatsblad en uw familiale verzekering. Verzekeringsspecialist Luk Maes schreef hierover een interessant blogartikel. U vindt er op een overzichtelijke wijze terug aan welke Belgische verkeers- en verzekeringsregels u zich moet houden.

Let op, geld lenen kost ook geld!

Dé specialist voor uw lening en verzekering

Voor uw financiering en verzekering kunt u ons als krediet- en verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal krediet- en verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens online bij ons terecht.

Kantoor Diest

Telefonisch, online en offline

Online kredietmakelaar

Telefonisch en online

Online verzekeringsmakelaar

Telefonisch en online