overdracht, vermogen, notaris, advocaat

Vermogensoverdracht

Uw vermogen overdragen?

Een vermogensoverdracht: te vroeg, te laat of net op tijd? Er komt een moment dat u of uw nabestaanden worden geconfronteerd met bv. successierechten. Om ervoor te zorgen dat het deel van de koek voor de overheid zo beperkt mogelijk blijft, begint u beter op tijd om hierover na te denken.

Waarover? Over successieplanning, over hoe u de zaken vandaag en in de toekomst ziet, over hoe u de zaken wil aanpakken en eventueel regelen. Want zo houdt u zelf de teugels in handen én bepaalt u zelf wanneer u bepaalde stappen zet. U kunt er op deze manier ook voor zorgen dat de erfbelasting voor de erfgenamen beperkt blijft.

Maak het onderwerp successieplanning en vermogensoverdracht bespreekbaar en plan uw gemoedsrust.

FAQ

Maak nu online uw afspraak

Of contacteer ons met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.