Spaarrente, rentevoet, termijnrekening, spaarrekening, CKV, bank, Maes Group, bankagent

Wonderbaarlijke vakantie

Een wonderbaarlijke vakantie

Na een bewogen coronaperiode wensen wij u graag een rustgevend verlof toe. Een moment dat u tot rust komt, de energie vindt en uw dromen kunt omzetten. Kortom maak van deze vakantie een memorabel moment.

Spaarrente

Op 17 juni meldde VRT Nieuws dat online spaarbank Rabobank.be het voor bekeken zal houden in België. In mei dit jaar kregen we berichten dat ING Nederland haar spaarders adviseert een andere (spaar)bank te zoeken. En is het een publiek geheim dat verschillende banken die vandaag de minimumrente geven op hun gereglementeerde spaarrekening, lobbyen om deze minimale rentetarieven te laten schrappen?

Het DNA van een spaarbank zijn quasi alle banken door de jaren heen verloren. En net dàt maakt CKV Spaarbank anders. Eenvoud en transparantie! Meer weten over de spaarrekening >

Termijnrente

De langetermijnrente (OLO 10 jaar) blijft al heel wat maanden rond de 0% schommelen. De kortetermijnrente met bv. de Euribor op 3 maanden dook een 6-tal jaar terug negatief en zinkt nog steeds dieper weg tot -0,55%. De middellange termijnrente met bv. OLO 5 jaar kwam in 2018 tweemaal kort boven water, boven de 0%. Maar sinds eind 2018 staat deze rente negatief met momenteel ongeveer -0,52%.

Raadpleeg hier voor een termijnrekening de rentevoeten >

Dé specialist voor uw sparen, beleggingen en uw verzekeringen

Voor sparen, beleggen en verzekeringen kunt u ons als CKV-bankagent en onafhankelijk verzekeringsmakelaar makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline.

Kantoor Diest

Telefonisch, online en offline

Stel uw vraag

Online