overlijden, overlijdensverzekering, uitvaart, uitvaartverzekering, verzekering, nabestaandenzorg, repatriëring, rouw

Welke voordelen biedt een Dela uitvaartverzekering?

Wie vult uw belastingbrief in na uw overlijden?

Een uitvaartvaartverzekering van bijvoorbeeld verzekeraar Dela bespaart uw nabestaanden niet alleen de financiële zorgen van uw uitvaart. Ook de praktische en administratieve lasten kunnen worden weggenomen. Want zelfs na uw overlijden moet uw belastingbrief nog worden ingevuld, samen met een pak andere formulieren.

Voor nabestaanden is administratie na een overlijden vaak moeilijk. Hun hoofd staat er ook helemaal niet naar. Daarom komt een consulent nabestaandenzorg langs om uw familie na de uitvaart te helpen met de praktische en administratieve beslommeringen en hen te begeleiden en adviseren.

Een assistent bijstand regelt op aanvraag extra diensten voor uw gezinsleden zoals bijvoorbeeld kinderoppas, gezinshulp enzovoort. Ook op emotioneel vlak krijgen uw nabestaanden bijstand. Ze kunnen beroep doen op een psycholoog bij de rouwverwerking.

Gebeurt het overlijden in het buitenland? Dan regelt en betaalt de verzekeraar de repatriëring. Overlijdt u plots in België? Dan wordt een vervroegde terugkeer van inwonende gezinsleden die in het buitenland op reis zijn door Dela geregeld.

 

Informatie over Dela

Maak een afspraak

Telefonisch, online of offline

Bereken uw premie

Online