Verzekering verzekeringsmakelaar Maes Group Diest

Uw verzekering als particulier, zelfstandige of KMO bij een verzekering

Uw verzekering via een specialist regelen? Als verzekeringsmakelaar met een persoonlijke 'touch' ontzorgen wij zowel ondernemers als particulieren. Wij analyseren als onafhankelijk specialist uw verzekeringsportefeuille in een snel veranderende wereld. Digi-tools zijn hierbij een hulpmiddel om service en gerichter advies aan te bieden.

Wat is het verschil tussen een verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent?

Samen bekijken wij uw situatie, uw vragen, uw doelstellingen. Uw situatie zowel op korte, middellange als langere termijn verliezen wij niet uit het oog. Zo stellen wij in functie van uw behoeften en doelstellingen een totaaloplossing op uw maat voor!

Dit kan gaan over sparen en beleggen, aankopen van bijvoorbeeld een huis of tweede verblijf, verkopen, opbouw van vermogen, succes(sie), schenkingen, studiekosten van uw (klein)kinderen, ... maar ook uw verzekering hoort in dit rijtje thuis.

Verzekeringen, verzekeringsmakelaar, verzekeringskantoor, Diest, verzekeringsagent, autoverzekering, brandverzekering, fietsverzekering, familiale, rechtsbijstandsverzekering

Bij ons bent u verzekerd

Te vaak zijn mensen slecht verzekerd, over- of onderverzekerd, dubbel verzekerd, .... tot u een schade hebt. Niet te veel betalen maar wel correct verzekerd zijn daar draait het bij ons om, want bij ons bent u verzekerd met uw verzekeringen!

Kortom wij brengen alle onderwerpen (studeren, samenwonen, wonen, gezinsuitbreiding, echtscheiding, pensioen, erfenis, notaris, ...) die voor u vandaag maar ook morgen belangrijk zijn samen en bieden u vanuit ons concept de nodige oplossingen.

Ontdek onze troeven >

Dé specialist voor uw verzekering

Voor uw verzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens de meeste verzekeringen online berekenen.

Kantoor Diest

Telefonisch, online en offline

Online verzekeringsmakelaar

Telefonisch en online