Uw verzekering als particulier, zelfstandige of KMO bij een verzekering

Uw verzekering via een specialist regelen? Omdat wij als verzekeringsmakelaar u als particulier of ondernemer met een persoonlijke 'touch' ontzorgen ziet u verzekeringen niet langer als een last. Zo analyseren wij als onafhankelijk specialist uw verzekeringsportefeuille in een snel veranderende wereld, waarbij digi-tools een hulpmiddel zijn om service en gerichter advies aan te bieden. Hierdoor brengen we niet enkel onze expertise in mensentaal maar besparen we u ook tijd. Tijd die u kunt besteden aan dingen die u nauw aan het hart liggen zoals bv. familie, vrienden, hobby's, ...

Wat is het verschil tussen een verzekeringsmakelaar en verzekeringsagent?

Samen bekijken wij uw situatie, uw vragen, uw doelstellingen. Uw situatie zowel op korte, middellange als langere termijn verliezen wij niet uit het oog. Zo stellen wij in functie van uw behoeften en doelstellingen een totaaloplossing op uw maat voor!

Dit kan gaan over sparen en beleggen, aankopen van bijvoorbeeld een huis of tweede verblijf, verkopen, opbouw van vermogen, succes(sie), schenkingen, studiekosten van uw (klein)kinderen, ... maar ook uw verzekering hoort in dit rijtje thuis.

Verzekeringen, verzekeringsmakelaar, verzekeringskantoor, Diest, verzekeringsagent, autoverzekering, brandverzekering, fietsverzekering, familiale, rechtsbijstandsverzekering

Bij ons bent u verzekerd

Stel u voor dat u net zoals vele andere mensen slecht verzekerd bent, over- of onderverzekerd, dubbel verzekerd, ... tot u schade ondervindt. Niet te veel betalen maar wel correct verzekerd zijn daar draait het bij ons om, want bij ons bent u verzekerd met uw verzekeringen!

Kortom wij brengen alle onderwerpen (studeren, samenwonen, wonen, gezinsuitbreiding, echtscheiding, pensioen, erfenis, notaris, ...) die voor u vandaag maar ook morgen belangrijk zijn samen en bieden u vanuit ons concept de nodige oplossingen.

Ontdek onze troeven >

Dé specialist voor uw verzekering

Voor uw verzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens de meeste verzekeringen online berekenen.

Uw specialist in verzekeringen

Telefonisch, online en offline

Stel uw vraag

Online