Tijdelijke actie: Investeer nu in een beleggingsverzekering

Investeer nu in een beleggingsverzekering (min. € 10.000) en bespaar 2% premietaks

Een beleggingsverzekering als alternatief in uw zoektocht naar rendement voor uw beleggingen? Net als veel Belgen bent u wellicht op zoek. Evident is dat niet in deze tijden van ultralichte rentes. Toch is er op de markt een tijdelijke actie die voor u interessant kan zijn.

Beleg tot 10 november 2022 € 10.000 of meer in een beleggingsverzekering tak 23 van Athora Belgium. Verzekeraar Athora neemt dan de verplichte premietaks van 2% voor haar rekening.

Bent u bereid een berekend risico* te nemen?

U hebt keuze uit een ruim gamma van beleggingsfondsen: aandelenfondsen, obligatiefondsen, flexibele fondsen, profielfondsen en vastgoedfondsen. Uw beleggingsverzekering is flexibel en kan evolueren op basis van uw behoeften en uw profiel.

Wenst u nog meer uit uw vermogen te halen en uw beleggingen te spreiden?

Neem dan snel contact met me op om kennis te maken met de voorwaarden van deze actie. Samen stellen we uw beleggingsprofiel op en stel ik u de beleggingsverzekering voor die het best aansluit bij uw behoeften en uw profiel.

*Het kapitaal en het rendement van de beleggingen van beleggingsverzekeringen zijn niet gewaarborgd. Het financiële risico van beleggingsverzekeringen wordt volledig gedragen door de verzekeringnemer.

Hoe?

Plan nu een gesprek (telefonisch, via videocall of op kantoor) in onze online agenda. Of bezorg ons uw gegevens en wij contacteren u eerstdaags.

Inschrijvingen zijn afgesloten.

Levensverzekering