Termijnrekening

  •  

    Uw termijnrekening

    via Maes Group

     

Wat is een termijnrekening?

Kunt u  voor een bepaalde periode uw spaargeld missen? Dan kan de termijnrekening mogelijk interessant zijn. In tegenstelling tot een spaarrekening, zet u uw spaargeld 'vast' gedurende een vooraf bepaalde termijn.

U kiest vooraf wanneer uw intresten worden uitbetaald (maandelijks, halfjaarlijks, jaarlijks, op einddatum).

Afhankelijk van de vooraf gekozen termijn, weet u exact welk rendement te verwachten.

Lees verder

Soorten

De rentevoeten zijn vast en worden u maandelijks (comfort), halfjaarlijks (tempo), jaarlijks (relax) of gekapitaliseerd (target) uitbetaald. Ook de looptijd wordt van tevoren vastgelegd.

De targetrekening heeft een minimale looptijd van twee jaar. De overige termijnrekeningen hebben een minimale looptijd van 1 jaar. Er zijn steeds verschillende looptijden mogelijk. Een termijnrekening is dus ideaal voor geld dat u voor een langere termijn kan missen en waarbij u uzelf maandelijks, halfjaarlijks, jaarlijks op of vervaldag een extra inkomen wilt geven.

Bij de comfortrekeningen is er een minimaal inschrijvingsbedrag van € 25.000,00. Voor de overige termijnrekeningen bedraagt het minimaal inschrijvingsbedrag € 100,00 of veelvouden van € 100,00. Op de toegekende rente wordt een roerende voorheffing (zie tabblad tarieven) ingehouden voor de natuurlijke personen met woonplaats in België.

Welke termijnrekeningen bestaan er bij CKV Spaarbank?

Comfortrekeningmaandelijkse intrest
Temporekeninghalfjaarlijkse intrest
Relaxrekeningjaarlijkse intrest
Targetrekeningkapitalisatie

Tarieven termijnrekening

Welke rentevoeten gelden momenteel voor welke termijnen? Huidige rentetarieven raadplegen

Documenten

Het is noodzakelijk deze documenten door te nemen vóór de opening van de CKV-termijnrekening.

Dé specialist voor uw spaargeld

Voor uw spaarrekening en termijnrekening kunt u ons als bankagent in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Voor de ganse regio van Diest over Tienen, Aarschot, Leuven, Heist-op-den-Berg, Mechelen, Lier, Nijlen, Herentals, Geel, Beringen, enz. ... u merkt het we bestrijken als specialist CKV bankagent een grote regio voor persoonlijk advies.

CKV Bankagent

Telefonisch, online en offline