Een service die iedereen op prijs stelt!
Een persoonlijke service aan particulieren, zelfstandigen, KMO en vrije beroepen die elke concurrentie kan weerstaan. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Overal: telefonisch, online of offline
Wij zijn er voor u! Niet vanuit één groot kantoor, maar steeds lokaal aanwezig met een uitgerust kantoor en na afspraak ook bij u thuis. Op kantoor kunt u binnenspringen maar daarnaast kunt u ons ook contacteren via vaste telefoon, via e-mail maar ook via ons volledig uitgerust online-platform van diensten. Kortom telefonisch, online of offline we staan voor u klaar!

Troeven

Beleggen een kunst?!
Na een analyse evalueren wij samen met u de mogelijke pistes, want wij geloven niet in het product van de maand (iedere maand opnieuw).

Uw krediet op maat
Als kredietmakelaar werken wij met tal van kredietmaatschappijen samen en bezorgen u graag een voorstel op maat. En dit op een van onze kantoren of bij u thuis.

Succes(sie) plan je toch?!
Een persoonlijke service betekent tijd maken en een goede service merkt u aan de voorbereiding, zeker als het gaat over de mijlpalen in een mensenleven. Denk hierbij aan bv. volledig onafhankelijke vermogensopbouw, -planning, de planning van uw pensioen, ...

Bij ons bent u verzekerd met uw verzekeringen!
Als erkend verzekeringsmakelaar bekijken wij uw noden zodat wij de juiste verzekering(en) kunnen voorstellen, online en offline (in onze kantoren). Niet teveel betalen maar wel correct verzekerd!