Maes Group, dé partner voor elke immomakelaar

Voor dé vastgoedspecialist, de immomakelaar komt er heel wat bij kijken

Er komt heel wat kijken bij de verkoop van vastgoed, veel meer dan uw klant meestal vermoedt. Panden zoeken, in verkoop nemen, publiciteit maken, informatie opvragen en geven, afspraken maken, bezichtigingen organiseren, onderhandelen, enz. Het vraagt heel wat inspanning van u als vastgoedspecialist. En dan finaal de getekende verkoopovereenkomst ... of toch niet?

Een woning is pas echt verkocht als de lening is goedgekeurd en getekend.

 

De immomakelaar met een enorme meerwaarde?

Als erkend, onafhankelijk kredietmakelaar zijn wij dé specialist om u als immomakelaar bij te staan. U geeft de verkoper, uw klant een enorme meerwaarde wanneer u de potentiële koper (met een minimale inspanning) bijstaat in zijn zoektocht naar het beste krediet (20-tal partnermaatschappijen) zodat er zo snel mogelijk zekerheid is.

 

Uw rol als onafhankelijk immomakelaar?

U onderstreept naar de potentiële koper uw rol als onafhankelijk immomakelaar door te verwijzen naar een onafhankelijk specialist in kredieten.

 

Makkelijker en meer verkopen?

Niet enkel de verkoper en koper hebben voordeel bij uw partner. U wilt zo snel mogelijk verkopen? Met ons als partner realiseert u makkelijker en meer verkoop.

Extra voordelen?
  • Uw koper kreeg een weigering bij zijn bank?
  • Uw koper heeft te weinig of geen eigen middelen?
  • Uw koper is te oud om te lenen?
  • Uw koper heeft een negatieve melding bij de CKP/NBB?
  • ...

Ik zoek een krediet voor mijn klant.

Een win-win voor u en uw klant.