ServicePoint Lier

In stad Lier, kortbij onze vorige locatie Berlaar besparen we u vanuit ons Servicepoint graag tijd! Of u nu op zoek bent naar een spaarbank, een expert voor uw verzekeringenbeleggingen of krediet. Of denkt u toekomstgericht en dus aan uw pensioenplanning? Op parking De Mol aan de Molpoort kunt u makkelijk en gratis parkeren. Zo zijn we niet enkel telefonisch en online (e-mail, videocall, WhatsApp, ...) makkelijk bereikbaar maar staan we na afspraak ook offline voor u klaar.

HFH / Brouwerijstraat 7
2500 Lier

Wij staan voor u klaar

Als doelstelling hebben wij om vanuit een open communicatie, transparantie en vertrouwen u als klant in volledige onafhankelijkheid te ontzorgen. Omdat een product zelden de ganse lading dekt, werken wij vanuit ons concept waarbij niet een product maar u als klant centraal staat. Persoonlijke service vinden wij belangrijk waarbij we u niet enkel geld maar ook tijd laten besparen.

 

Particulier, zelfstandige, vrije beroeper of KMO?

Wij maken graag tijd voor u als klant. Om wachtrijen te vermijden werken wij uitsluitend op afspraak zodat wij u op de best mogelijke manier kunnen adviseren. Telefonisch, online of offline? Aan u de keuze!