Bestuurdersaansprakelijkheid

  • Aansprakelijkheid bestuurder

    via Maes Group Verzekeringen

Ondernemen is risico’s durven nemen

 

Bescherm uw privévermogen
Als bestuurder van een vennootschap of vzw heeft u een risicoberoep. Belangrijke beslissingen, investeringen, een pak dagdagelijkse uitdagingen waarbij iedere besluitvormer iets over het hoofd kan zien. Het kan uw bestuurdersaansprakelijkheid in het gedrang brengen en dat kan wel financiële gevolgen hebben die uw privévermogen in gevaar kunnen brengen.

 

Verzeker uw persoonlijke aansprakelijkheid
Naast bestuursfouten kan een overtreding van de vennootschapswetgeving of statuten aan de basis liggen van een procedure. Ook een overtreding van de sociale wetgeving of strafbare handelingen kunnen hier aanleiding toe geven.

 

Niet duur
Om u te helpen verder durven te ondernemen, bestaat de verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid van bedrijfsleiders en lasthebbers van vennootschappen of vzw's ook D&O -Directors & Officers- genoemd. De premie wordt o.a. bepaald door de activiteit(en) van de vennootschap of vzw en de grootte van uw onderneming.

Dé specialist voor uw bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering

Voor uw aansprakelijkheidsverzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens online heel wat verzekeringen berekenen.

Uw verzekeringsmakelaar

Telefonisch, online en offline

Vraag uw offerte

Online
%%footer%%
%%footer%%