aansprakelijkheid, bestuurder, vennootschap

Bestuurdersaansprakelijkheid

Ondernemen is risico’s durven nemen

Bescherm uw privévermogen

Als bestuurder van een vennootschap of vzw heeft u een risicoberoep. Belangrijke beslissingen, investeringen, een pak dagdagelijkse uitdagingen waarbij iedere besluitvormer iets over het hoofd kan zien. Het kan uw bestuurdersaansprakelijkheid in het gedrang brengen en dat kan wel financiële gevolgen hebben die uw privévermogen in gevaar kunnen brengen.

Verzeker uw persoonlijke aansprakelijkheid

Naast bestuursfouten kan een overtreding van de vennootschapswetgeving of statuten aan de basis liggen van een procedure. Ook een overtreding van de sociale wetgeving of strafbare handelingen kunnen hier aanleiding toe geven.

Niet duur

Om u te helpen verder durven te ondernemen, bestaat de verzekering burgerrechtelijke aansprakelijkheid van bedrijfsleiders en lasthebbers van vennootschappen of vzw’s ook D&O -Directors & Officers- genoemd. De premie wordt o.a. bepaald door de activiteit(en) van de vennootschap of vzw en de grootte van uw onderneming.

Bereken uw offerte online

Of contacteer mij met uw vraag.

Hoe kan ik u helpen?

Heeft u nog een vraag of vind u niet wat u zoekt?

Meerdere maatschappijen

Als onafhankelijke krediet- en verzekeringsmakelaar werken wij voor u, niet voor de maatschappijen. Zonder extra kosten!

Beste deal

Wanneer u keuze hebt tussen verschillende maatschappijen, dan is het makkelijker om de juiste oplossing te vinden tegen de juiste prijs.

Lokale Service

Wij staan klaar voor onze cliënten: telefonisch, online en offline. Als expert kennen wij de markt en zorgen voor de oplossing die het best aansluit bij uw behoeften.

Maak uw afspraak

Wij zijn er voor u: telefonisch, online en offline. We werken steeds na afspraak.