Beleggen? Zie door de bomen het bos!

Beleggen, een kunst?!

Vandaag bestaan er tal van beleggingsproducten. Elk met zijn eigen looptijd, specifieke kenmerken en risico’s. De juiste keuze maken is daarom lang niet evident. Ook omdat uw persoonlijke en financiële situatie niet altijd dezelfde blijven.

Tijdens een eerste gesprek stellen we een beleggersprofiel op. Dat is een profiel dat bepaalt welk type belegger u bent. U beantwoordt daarvoor verschillende vragen. Die gaan over uw kennis over beleggingsproducten, uw financiële situatie, hoelang u wilt beleggen ofwel uw beleggingshorizon en uw houding tegenover risico.

Aan de hand hiervan gaan we samen op pad om uw beleggingsportefeuille uitgebalanceerd samen te stellen en dit steeds in functie van uw kennis en ervaring, uw doelstellingen, uw wensen, uw beleggersprofiel.

Het principe is eenvoudig: u belegt enkel en alleen in de producten die bij uw eigen profiel passen. Wilt u toch beleggen in een product dat bij een uitdagender profiel hoort? Dat kan. Wel op eigen initiatief en op voorwaarde dat u over de nodige kennis beschikt.

U wenst correct en eerlijk advies door een expert in sparen en beleggen?