Autoverzekering voor senioren, een illusie?

Autoverzekering senioren via verzekeringsmakelaar in Diest Maes Group Verzekeringen en online verzekeringsmakelaar

autoverzekering senioren, Maes Group

De autoverzekering en senioren, geen goede combinatie?

België vergrijst en toch blijft het voor senioren lastig om een autoverzekering af te sluiten door een groter risico op schade. Een 'goedkope autoverzekering' lijkt er voor senioren dan ook niet meer in te zitten.

Liever geen 'senior-autoverzekering'?

De meeste verzekeraars zien liever geen 65-plussers aankloppen voor een autoverzekering. Hoe ouder u bent, hoe kleiner de kans dat een verzekeraar u een autoverzekering aanbiedt. Uit statistieken blijken 'ouderen' tussen 61 en 64 jaar het minste schade op te lopen, terwijl 80-plussers 7,5 keer zoveel schade hebben. De redenering van de verzekeraars lijkt op zich dus niet onlogisch, maar ...

Hoe ouder, hoe hoger de autopremie?

De elementen die meespelen bij de berekening van een autoverzekering leest u in ons artikel 'de premie van uw autoverzekering'.

Vindt u het correct de manier waarop senioren voor hun leeftijd worden afgestraft?

  • bent u als verzekeringsnemer ouder dan 65 jaar en zijn alle gebruikelijke bestuurders ouder dan 30 jaar?
  • heeft u als verzekeringsnemer (en gebruikelijke bestuurders) de laatste 4,5 jaar geen ongeval veroorzaakt?

U kunt uw offerte online berekenen, maar nog beter vraag uw offerte met zeer gunstig tarief aan door de vragenlijst in te vullen. Vervolgens zoeken wij als onafhankelijk verzekeringsmakelaar naar de beste premie en verzekering op de Belgische markt.

Dé specialist voor uw senioren autoverzekering

Voor uw autoverzekering kunt u ons als verzekeringsmakelaar in Diest makkelijk bereiken: telefonisch, online en offline. Omdat wij naast lokaal verzekeringsmakelaar ook online actief zijn, kunt tevens online uw autoverzekering berekenen.

Kantoor Diest

Telefonisch, online en offline

Online verzekeringsmakelaar

Telefonisch en online